Tillagning
Mixa ihop degen. Ställ den i kylen att vila, ca 30 minuter. Skala under tiden de kokta äggen och hacka dem grovt. Rör ut crème fraiche med fond och dill. Blanda i de grovt hackade äggen och räkorna. Tryck ut degen i en pajform, 23 cm i diameter och nagga den. Förgrädda pajskalet i 200° i 8-10 min. Slå fyllningen i det förgräddade pajskalet. Strö över riven ost. Färdiggrädda pajen tills den får en gyllenbrun yta, ca 25 min.
Ingredienser
150 g margarin 1,5 dl riven ost 2,5 dl vetemjöl 5 st ägg, hårdkokta 200 g Stora skalade räkor 2 dl crème fraiche 1,5 msk hummerfond 3 msk dill, finhackad riven ost
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Jag accepterar Läs mer om cookies