Tillagning
Tvätta blåmusslorna under rinnande vatten. Polar Seafood Blåmusslor med skal 1000 g är förkokta. Fräs schalottenlök och vitlök i olivolja i en gryta. Tillsätt blåmusslorna, häll på vin, fond och grädde. Lägg på lock och låt koka i 5-6 minuter eller tills musslorna har öppnat sig. Musslor som inte öppnat sig slängs. Salta och peppra. Lyft ur musslorna och låt soppan koka lite. Servera musslorna i en stor skål, häll över soppan, persiljan och servera med ett gott bröd till.
Ingredienser
1 kg blåmusslor 2 schalottenlökar 2 klyftor vitlök 5 cl olivolja 2 dl vitt vin 2 dl fiskfond 2 dl vispgrädde Salt Peppar 1 bunt persilja
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Jag accepterar Läs mer om cookies